Basic Collectie

markiezen-basic-collectie-haarlem-goedkoop
De Basic Collectie van de Markies van Haarlem staat voor goedkope markiezen, met slechts 7 dagen levertijd. OP = OP!

Uitnodigend en stijlvol

Met deze fraaie markiezen voorziet u uw huis van een uitnodigende en zeer stijlvolle aanblik. Markiezen brengen daarnaast een stukje nostalgie wat ook zeer goed te combineren is met moderne panden.

Dit assortiment markiezen heeft een traditionele koord bediening met een katrol. Het frame en de kap van de markiezen is vervaardigd van Red Cedar hout, en afgewerkt in RAL 9001.

Natuurlijk kunt u de markiezen ook gebruiken voor  het aankleden van uw bedrijfspand, wat te denken van markiezen voor uw restaurant, café of ijswinkel!

Deze collectie markiezen is zeer betaalbaar, ze gaan voor meer dan de helft weg! Goedkope zonwering voor iedereen betaalbaar.

Bekijk de voorraadlijst

Heeft u interesse in een markies van De Markies van Haarlem? Bekijk dan onze voorraadlijst door op onderstaande knop te klikken.

Bekijk voorraadlijst

Drie kleuren doek

doeken-markiezen-basic-collectie

Afmetingen

Uit de voorraad zijn er diverse grootte markiezen leverbaar. Van 100 x 100 tot 350 x 100. En dat voor een voordelige prijs!

OP = OP

De markiezen gaan voor minder dan de helft weg, dus wees er snel bij, want op = op!

Vakkundige installatie

De Markies van Haarlem biedt u een team van vakkundige monteurs die uw markies zullen installeren. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

 

Bekijk ook onze andere collecties:

markies-huis-button
markies-merk-button