Merk Collectie

merk-collectie-banner-goedkoop

De Merk Collectie markiezen van De Markies van Haarlem biedt u een voordelig assortiment markiezen aan. Deze bestaan uit hoogwaardig kwalitatief materiaal. U kunt hierbij kiezen uit drie doekkleuren. Deze markiezen vallen onder ons label Sunlite.

De Merk Collectie biedt u een groot scala aan markiezen aan van gerenommeerde merken, zoals onze leverancier Betalux. Deze leveren uitsluitend de kwaliteit waar wij als grootste markiezenwinkel van Noord Holland onze naam aan willen binden.

U heeft voor de doekkleuren van uw nieuwe markies een uitgebreid aanbod. Daarnaast is het mogelijk, tegen een kleine meerprijs, het houtwerk uit te voeren in een kleur die past bij het schilderwerk van uw woning. Vervolgens kan uw markies nog worden afgewerkt met een biesband en nagels in een kleur die bijpassend voor het houtwerk en/of het doek.

De markiezen zijn gemaakt van het beste materiaal wat ervoor zorgt dat de markiezen van de Merk Collectie zeer duurzaam zijn. Bovendien bieden wij u deskundige monteurs voor het plaatsen en monteren van uw markies. Dit om te voorkomen dat u onverwacht voor een onprettige verrassing staat, zoals het slijten van het doek als het niet goed is ingemeten. Of het wegvallen van veel licht wanneer de markies niet goed op het kozijn is gemonteerd. Vertrouw op de vakman en u heeft nog jaren plezier van uw markiezen!

 

Bekijk ook onze andere collecties:

markies-basic-button
markies-huis-button