• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Markies laten herbekleden

Kun je het geloven? De zomer van 2024 staat al bijna voor de deur! Oké, misschien is het nog een beetje vroeg om met zonnebrillen op en cocktails in de hand te zitten, maar een goede voorbereiding is het halve werk, nietwaar?

Het is het perfecte moment om te overwegen uw markiezen te laten herbekleden. We beloven dat we ze niet te snel zullen klaarstomen voor de zomer, maar we willen er zeker van zijn dat ze straks helemaal summerproof zijn. Standaard voorzien we in de installatie van nieuwe koorden en katrollen, zodat ze soepel kunnen bewegen en optimaal kunnen presteren wanneer de zon zich écht laat zien.

Met een frisse look en verbeterde functionaliteit zijn uw markiezen klaar om de toekomstige zomerse dagen het hoofd te bieden. Ze zijn misschien een beetje voorbarig voor de zomer van 2024, maar hey, wie houdt er niet van een beetje voorpret?

Prijs herbekleden markiezen

Benieuwd naar wat we voor uw markiezen kunnen betekenen? Vul ons offerteformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat uw markiezen straks schitteren in de zomerzon!

Tot ziens bij De Markies van Haarlem, waar we zelfs de zon een stapje voor proberen te blijven!

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.