• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Herbekleden markiezen

De Markies van Haarlem maakt uw bestaande markies weer als nieuw!

Is uw markies verweerd of bent u toe aan nieuw doek? De handige service van De Markies van Haarlem maakt het mogelijk om uw markies tijdens de winter op te knappen én op te slaan. Wel zo gemakkelijk.

Bereken hier uw kosten 

Uw markies wordt door ons opgehaald en nauwkeurig gecontroleerd waarbij eventuele noodzakelijke kleine reparaties worden verricht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw markies te laten ontkleden en/of te schilderen/spuiten in de door u gewenste (RAL)kleur.

Uw oude frame wordt opgeschuurd waarna het complete geraamte in onze spuitcabine opnieuw wordt afgelakt. Het frame wordt voorzien van nieuw doek en ook de katrollen en het optrekkoord worden vervangen.
In het voorjaar wordt uw markies op afroep door ons weer teruggeplaatst. Ook winter opslag zonder bekleden is mogelijk bij De Markies van Haarlem.

Met de winterservice van De Markies van Haarlem kunt u zorgeloos de winter in en weer vroeg genieten van de lente.

Bel 023 - 526 52 00 voor informatie

Vraag een offerte aan 

Of kom langs in onze showroom waar wij u alles kunnen uitleggen hoe wij te werk gaan en welke doeken wij in ons assortiment hebben. 

 

 

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.