• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Betalux

Betalux is voor De Markies van Haarlem een belangrijke leverancier. Betalux is pure nostalgie; functionele zonwering met een nostalgische uitstraling! Gevestigd in Bolsward, verzorgen zij al jarenlang de markiezen van De Markies van Haarlem!

Voor de Markies van Haarlem is vakmanschap erg belangrijk. Bij Betalux wordt de basis gevormd door ambachtelijk handwerk. Traditioneel vakmanschap waarbij de details niet verloren zullen gaan.

De markiezen van Betalux onderscheiden zich dankzij de hoogwaardige afwerkingsniveau in combinatie met een high-end verfsysteem. Daarnaast worden eerste klas materialen en onderdelen gebruikt.

Naast de toepassing op een klassieke gevel kunnen de markiezen van Betalux ook op een meer moderne gevel voor een verrassend effect zorgen.

Bij De Markies van Haarlem kunt u niet alleen het standaard model markies kopen, maar ook het petmodel, klapmodel, baldakijn en het vast model.

Wij zijn de Betalux Dealer van Haarlem!

Voor meer informatie over Betalux verwijzen wij u graag door naar de website van Betalux!

Naar de website van Betalux

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.