• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Standaardmodel

Het straatbeeld in vele Nederlandse steden en dorpen is mede dankzij De Markies van Haarlem de laatste jaren aanzienlijk veranderd. Vakkundig vervaardigde markiezen in talloze variaties en kleuren, sieren de gevels van winkels, boutiques, restaurants, hotels, woningen en projecten.
De meest verkochte markies is nog altijd het standaardmodel. Eigentijdse nostalgische zonwering van vroeger!

Dankzij de toepassingen van de meest moderne materialen en constructiemethoden onderscheidt de Markies van Haarlem zich ook in betrouwbaarheid en finesse.
De keuze is eindeloos: optrekbaar of elektrisch, frame van hout, hardhout of aluminium Evenzo de omkapping hout, aluminium of kunststof. Kort samen gevat zoveel mensen zoveel wensen.
Kortom: iedere gevel zijn eigen op smaak gemaakte markies… en over smaak valt niet te twisten!

De Markies van Haarlem - Specialist in zonwering

Kom eens een kijkje nemen in onze showroom in Haarlem!  Recent helemaal vernieuwd met een mooie en compleet assortiment zonwering.

 

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.