• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Petmodel markiezen

Het petmodel van De Markies van Haarlem waarbij de uitslag een vorm van een pet heeft, heeft altijd een uitval welke groter is dan de werkhoogte.

De werkhoogte is jargon voor de hoogte van de voorste lat ten opzichte van de totale hoogte. Trek je van de totale hoogte de werkhoogte af dan weet je hoe groot iemand moet zijn om zijn hoofd wel dan niet te stoten aan de voorste lat als de markies helemaal uit is.

Dit model is toe te passen bij situaties waarbij een doorloop vereist is. Bijvoorbeeld als u raam zich direkt aan de straatkant bevindt of aan de zijkant van uw huis als u uw auto op uw garagepad wenst te zetten. Ook wordt het petmodel markies vaak gebruikt op terrassen.

Maar de meeste besluiten tot de aanschaf van een petmodel markies van De Markies van Haarlem worden genomen omdat men het petmodel markies mooi vindt.

Ook wanneer u uw vrije uitzicht wilt behouden is het petmodel uitermate geschikt.

De Markies van Haarlem - Petmodel Markiezen

De grootste showroom met zonwering in Haarlem! Natuurlijk ook de prachtige markiezen kunt u bij ons bewonderen. Kom een een kijkje nemen en vraag naar de mogelijkheden. Ook op zondag zijn wij geopend van 12:00 tot 17:00

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Lenteaanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.