• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Blikvanger geplaatst bij Moskito

12:00 15-02

De Markies van Haarlem, een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonwering, heeft recentelijk een strakke markies geplaatst op de gevel van de modewinkel Moskito in Heemstede. Deze op maat gemaakte markies voegt niet alleen functionaliteit toe, maar draagt tevens bij aan de esthetische uitstraling van de winkel en het straatbeeld.

De eigenaar van de winkel is zeer tevreden met de samenwerking met De Markies van Haarlem en benadrukt de toegevoegde waarde van de markies voor de uitstraling van de winkel. Naast bescherming tegen de zon zorgt de markies ook voor een gastvrije ambiance.

De strakke markies is vervaardigd van hoogwaardige materialen en op maat gemaakt om perfect aan te sluiten bij de stijl van de winkel en het pand. De Markies van Haarlem staat bekend om vakmanschap, kwaliteit en uitstekende service.

Mocht u interesse hebben in het verfraaien van uw winkel of woning met op maat gemaakte zonwering, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met De Markies van Haarlem (onderdeel van de Huiscomponist). Zij helpen u graag met advies en het vinden van de juiste zonweringoplossing.

Terug naar overzicht

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.