• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Lovende woorden in Noord Hollands Dagblad!

12:00 04-02

Groot Succes voor De Huiscomponist in Haarlem: Cor Jonker Deelt Lovende Woorden in Noord Hollands Dagblad!

Cor Jonker, een gewaardeerde Haarlemmer met een scherp oog voor kwaliteit, heeft zijn waardering voor De Huiscomponist uitgesproken in een recente publicatie in het Noord Hollands Dagblad. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje in de regio en zorgt voor opwinding onder de inwoners.

Lees het artikel hier

Geïnspireerd door het compliment van Jonker nodigt De Huiscomponist alle Haarlemmers uit om de winkel te bezoeken en zelf te ontdekken waarom Cor Jonker zo enthousiast is over hun aanbod. Met een constant evoluerende selectie van stijlvolle woonartikelen hoopt De Huiscomponist nog vele klanten te inspireren bij het creëren van een thuis dat perfect past bij hun persoonlijke stijl.

 

Terug naar overzicht

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.