• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

J. Nijman Deelt Enthousiaste Ervaring met De Huiscomponist

12:00 28-02

J. Nijman heeft zijn uiterst positieve ervaring met De Huiscomponist gedeeld in een recente review. Vol lof spreekt hij over het deskundige advies dat hij en zijn partner ontvingen in de winkel, wat resulteerde in een vlotte keuze voor hun nieuwe zonnescherm.

Nijman was eveneens onder de indruk van de bliksemsnelle levering en prees de professionele en efficiënte montage van het zonnescherm. In zijn review bedankte hij het team van De Huiscomponist voor de uitstekende service en de snelle afhandeling van de levering.

De Huiscomponist zal ongetwijfeld blij zijn met deze positieve feedback, die niet alleen de tevredenheid van J. Nijman benadrukt, maar ook een blijk van waardering vormt voor de kwaliteit en dienstverlening van het bedrijf.

Wilt u ook zo snel een zonnescherm op uw gevel? 

"Onze ervaring met De Huiscomponist was erg positief! In de winkel werden we goed geadviseerd, waardoor we snel de juiste keuze konden maken voor ons nieuwe zonnescherm. De levering verliep razendsnel en de montage was professioneel en efficiënt. Bedankt voor de goede service en de snelle levering!"

Terug naar overzicht

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.