• Kwaliteit voor elke portemonnee
  • Vriendelijke service
  • Nergens voordeliger

Geef uw Markiezen een Frisse Look

08:00 26-09 '23

Geef uw Markiezen een Frisse Look - Vraag Nu een Offerte aan voor Herbekleding!

Bent u toe aan een vernieuwde uitstraling voor uw woning of bedrijfspand? Dit is hét moment om uw markiezen te herbekleden! Bij de Markies van Haarlem bieden we nu de perfecte oplossing om uw markiezen weer in optimale staat te brengen en aan te passen aan uw wensen.

Markiezen zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de esthetiek van uw gebouw. Door ze te herbekleden, kunt u de stijl aanpassen aan uw veranderende smaak of de laatste trends. Bij de Markies van Haarlem staan we klaar om u te voorzien van een offerte op maat voor het herbekleden van uw markiezen.

Vraag hier uw vrijblijven offerte aan

Onze ervaren vakmensen helpen u graag bij het kiezen van de juiste stof, kleur en ontwerp dat perfect past bij uw voorkeuren en de architectuur van uw pand. Wacht niet langer en geef uw markiezen van Haarlem een frisse look.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor het herbekleden van uw markiezen! Neem contact op met ons team en laat u informeren over de mogelijkheden. Wij zorgen voor een vakkundige en snelle service, zodat u snel van uw vernieuwde markiezen kunt genieten.

Gratis offerte aanvragen

 

Terug naar overzicht

De markies van Haarlem: Nostalgische zonwering

Kortingsbon

Kortingsbon Activeren

Activeer uw kortingsbon met de unieke code op de achterzijde. U neemt dan ook deel aan onze seizoensloterij.

Wie weet wint u tot wel €1500,- aan kortingsbonnen!

Zomeraanbiedingen


De Huiscomponist

De Huiscomponist is met de drie sterke labels Hometrend Haarlem, Sunlite Haarlem en ‘t Plankenhuis Haarlem al meer dan veertig jaar een begrip in Haarlem en omstreken. Met een oppervlakte van ongeveer zeshonderd vierkante meter aan verkoopruimte kan iedereen bij De Huiscomponist uit de voeten. Kom, kijk, vergelijk en overtuig uzelf.